Aanleg terras in natuursteen, sierklinkers of bangkirai

EEN DEGELIJK EN DUURZAAM TERRAS, DAAR STAAN WIJ VOOR

  • U rekent op onze jarenlange ervaring en praktische inzichten in terras aanleg.

  • Wij leggen uw tuin en terras aan op basis van een bestaand ontwerpplan of bespreken samen met u de mogelijkheden.

  • We leggen uw terras in de tuin aan op een waterdoorlatende chape en breken indien nodig uw bestaande betonplaat af. Het is ook mogelijk om de betonplaat te behouden. Dan boren we de nodige gaten om het insijpelende water weg te voeren.

  • Uitvoering van uw terras en tuintrappen in natuursteen en sierklinkers. U geniet van een ruime keuze aan verhardingsmaterialen van onze kwaliteitsleverancier. Ook een bangkirai terras behoort tot de mogelijkheden.

  • We voeren het puin steeds af en vullen waar nodig aan met zwart zand.

  • We staan in voor de bijhorende grondwerken, brengen grasmatten aan en gebruiken enkel kwalitatief materiaal.

Aanleg terras aan 6% btw

Indien uw woning ouder is dan 10 jaar, hoeft u slechts 6% btw te betalen op onze uren bij de aanleg van uw nieuw terras. Wanneer u daarenboven voor onze terrasverhardingsmaterialen kiest, betaalt u ook hier slechts 6% btw op. Wij werken nauw samen met een grote kwaliteitsleverancier van bouwmaterialen. Hier vindt u de ruimste keuze aan terrasverhardingsmaterialen, ook voor uw bangkirai terras. Bovendien hebben wij goede prijsafspraken gemaakt waardoor wij u de terrasverhardingsmaterialen aan concurrentiële prijzen kunnen aanbieden. Heeft u zelf al stenen en klinkers ingekocht of verkiest u een eigen leverancier? Geen probleem. In dat geval schaft u ze gewoon zelf aan (21% btw), maar hoeft u op onze plaatsingskosten maar 6% btw te betalen. Wij gaan graag na of u in aanmerking komt voor de btw-verlaging.

aangelegd terras met bloempotten in Olen bij Kasterlee

AANLEG TERRAS IN DE RUIME OMGEVING VAN GEEL

Afstanden houden Grond en klinkerwerken Joris Persoons niet tegen. Wij leggen uw tuin, oprit en terras aan in de omgeving van Geel, Mol, Balen, Meerhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast komen wij veelvuldig in de rest van de provincies Antwerpen en Limburg. Ook daarbuiten gaan wij graag aan de slag. Uw terras afwerken met een tuinhuis of houten tuinafsluiting? Ook daarvoor zit u goed bij ons! 

Onze referenties

terras aanleg in Mol met grijze klinkers
press to zoom
terras met klinkers in Kasterlee aangelegd
press to zoom
terras aanleg voor tuinhuis in Olen
press to zoom
terras met tuinmeubelen in Balen
press to zoom
terras aanleg in tuin te Herentals
press to zoom
terras met bloempotten en rode bloemen
press to zoom
1/1

TWIJFELT U OF U IN AANMERKING KOMT VOOR DE BTW-VERLAGING OF ONTVANGT U GRAAG MEER INFORMATIE VOOR DE AANLEG VAN UW NIEUW TERRAS? BEL ONS EN WE PLANNEN METEEN EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK IN.