Grond en klinkerwerken Joris Persoons in Geel, sterk in totaalprojecten

UW VEELZIJDIGE TUINSPECIALIST IN GEEL EN OMSTREKEN

Het team van Grond en klinkerwerken Joris Persoons biedt een brede waaier van diensten aan en dat is meteen ook onze grootste troef. Vooral bij totaalprojecten komt onze sterke aan de oppervlakte, mede door het gebruik van kwalitatief materiaal en de ervaren vakmannen in ons team. Van vrachtwagens tot kranen voor riolerings- en grondwerken, steeds bewijzen we over de juiste tools te beschikken voor uw tuin. 

Zowel voor kleine als grote projecten in Geel en omstreken

Wij staan in voor de volledige aanleg van uw tuin, met uitzondering van de beplanting. Dit doen we natuurlijk voor particulieren, maar ook bedrijven of projectontwikkelaars rekenen op onze diensten. Zo leggen we bijvoorbeeld de gemeenschappelijke tuinen aan bij appartementencomplexen, maar schakelt u ons ook in voor het aanleggen van oprittenterrassenhouten tuinafsluitingentuinhuizen en carports. De bijhorende grond- en rioleringswerken nemen we eveneens voor onze rekening.

Carport Mol - Balen

JORIS PERSOONS STAAT VOOR U KLAAR

Zaakvoerder Joris Persoons steekt graag zelf de handen uit de mouwen. Hierdoor kan hij niet alleen een kwalitatieve uitvoering van de werken garanderen, maar bovendien verzorgt hij ter plekke het klantencontact en houdt hij meteen ook een oogje in het zeil. Naast Joris Persoons werken nog drie andere ervaren vaste werkkrachten met hem samen, maar zo nodig doen wij een beroep op extra werkkrachten. Zij doen al het nodige om uw project binnen de afgesproken timing te realiseren. Het hoeft niet te verbazen dat ons bedrijf sinds de oprichting in 2006 een snelle groei kende, mede dankzij de mond-tot-mondreclame in Geel en omstreken.

Actief in de ruime omgeving van Geel

Hoewel Grond en klinkerwerken Joris Persoons gevestigd is in Geel, laten we ons niet belemmeren door afstanden. Onze actieradius reikt veel verder dan Geel en omvat ook Mol, Balen, Meerhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast hebben wij reeds talloze grote projecten gerealiseerd in de rest van de provincies Antwerpen en Limburg, terwijl wij voor grotere projecten ook daarbuiten aan de slag gaan.

oprit met klinkers in Mol, bij Balen

LATEN WE VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN. BEL ONS EN WIJ KOMEN BIJ U LANGS OM UW PROJECT TE BESPREKEN EN SAMEN MET U TE REALISEREN.