Uw oprit, tuinpaadjes en borduren perfect aangelegd

HET AANLEGGEN VAN UW OPRIT, TUINPAADJES EN BORDUREN

Bij Grond en klinkerwerken Joris Persoons uit Geel rekent u steeds op een totaalservice. De aanleg van uw oprit houdt in:

  • Uitbraak van een bestaande oprit en afvoer van alle puin

  • Kleine rioleringswerken en grondwerken doen wij voor u met behulp van ons eigen machinepark

  • Standaard voorzien wij voor de aanleg van uw oprit een fundering van steenslag en stabilisé van 25 cm dik. Deze fundering biedt een maximale sterkte en beschermt uw oprit tegen latere verzakkingen.

  • De ruimste keuze aan betonklinkers, sierklinkers, kleiklinkers… Alle soorten formaten en legverbanden zijn mogelijk, ook voor de aanleg van een moderne oprit.

  • Altijd tot in de puntjes afgewerkt, inclusief het aanvullen met zwart zand en de verwijdering van slijpafval.

  • Aanvullend brengen wij grasmatten aan.

Aanleg oprit aan 6% btw

Indien uw woning ouder is dan 10 jaar, hoeft u slechts 6% btw te betalen op de plaatsingskosten voor de aanleg van uw nieuwe oprit. Wanneer u daarenboven voor onze klinkers kiest, betaalt u ook slechts 6% btw op de klinkers. Wij werken nauw samen met een grote kwaliteitsleverancier van bouwmaterialen. Hier vindt u de ruimste keuze aan klinkers en verhardingsmaterialen. Bovendien hebben wij goede prijsafspraken gemaakt waardoor wij u de klinkers aan scherpe concurrentiële prijzen kunnen aanbieden. Heeft u zelf al klinkers ingekocht of verkiest u een eigen leverancier? Geen probleem. In dat geval schaft u de klinkers zelf aan (21% btw), maar hoeft u op onze plaatsingskosten maar 6% btw te betalen. Wij gaan graag na of u in aanmerking komt voor de btw-verlaging.

Aanleg oprit in grijze klinkers te Mol, Balen

UW EXPERT VOOR OPRITTEN IN GEEL EN RUIME OMGEVING

Afstanden houden Grond en klinkerwerken Joris Persoons niet tegen. Wij leggen veel opritten en terrassen aan in de omgeving van Geel, Mol, Balen, Meerhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast komen wij veelvuldig in de rest van de provincies Antwerpen en Limburg. Ook daarbuiten gaan wij graag aan de slag.

Onze referenties

oprit beklinkerd met grijze en rode klinkers - aanleg in Mol
press to zoom
Aanleg oprit met grijze klinkers in Balen
press to zoom
voortuin beklinkerd met grijze steen in Kasterlee
press to zoom
Aanleg oprit garage in Olen
press to zoom
Aanleg oprit garage in Olen
press to zoom
terras beklinkerd met grijze klinkers in Herentals
press to zoom
1/1

WENST U GRAAG DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN MET ONS TE BESPREKEN VOOR UW OPRIT OF WILT U SAMEN MET ONS HET AANBOD VAN ONZE KWALITEITSLEVERANCIER BEKIJKEN? BEL ONS EN MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK.