Uw terras in natuursteen, sierklinkers of bankirai.

Een degelijk en duurzaam terras, daar staan wij voor.
  • Wij leggen uw terras aan op basis van een bestaand ontwerpplan of bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden. Daarbij mag u rekenen op onze jarenlange ervaring en praktische inzichten.
  • Om gebarsten voegen te vermijden, leggen wij uw terras bij voorkeur aan op een waterdoorlatende chape. Indien gewenst breken wij uw bestaande betonplaat op en voeren wij het puin af. Als u uw betonplaat toch wenst te behouden, dan boren wij de nodige gaten zodat het insijpelende water alsnog weg kan.
  • Wij voeren uw terras en eventuele tuintrappen uit in natuursteen, sierklinkers of bankirai. U krijgt een ruime keuze aan verhardingsmaterialen.
  • Wij werken uw terras tot in de puntjes af. Waar nodig vullen wij aan met zwarte zand. Alle bijhorende grondwerken voeren we uit in eigen beheer. Ook voor het aanbrengen van grasmatten kan u op ons rekenen. Wij nemen alle slijpafval gratis mee.

Betaal slechts 6% BTW voor uw terrasverharding.

Wij werken samen met een grote kwaliteitsleverancier van bouwmaterialen. U vindt hier de ruimste keuze aan terrasverhardingen, waaronder natuursteen en allerlei soorten sierklinkers.

Wij zorgen voor het rekenwerk.

Wij berekenen voor u de nodige materiaalhoeveelheden en regelen de tijdige levering. Eventuele overschotten betaalt u niet. Wanneer uw woning ouder is dan tien jaar, geniet u zowel voor de terrasaanleg als voor de verharding van het verlaagde BTW-tarief van 6%.

Zelf leverancier kiezen.

Verkiest u een eigen leverancier voor uw terrasverharding? Ook geen probleem. In dat geval betaalt u wel het standaard BTW-tarief van 21% voor de materialen. De aanleg kan, bij een woning ouder dan tien jaar, wel aan het verlaagde BTW-tarief van 6%.

De terrassenspecialist voor de ruime regio.

Wij leggen veel terrassen aan in de omgeving van Geel, Mol, Balen, Meerhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast voeren wij veelvuldig opdrachten uit in de rest van de provincies Antwerpen en Limburg. Ook daarbuiten gaan wij graag aan de slag.

Onze referenties

TerrassenTerrassenTerrassenTerrassenTerrassenTerrassenTerrassen
Interesse in Joris Persoons voor het aanleggen van uw terras? Wij komen zo snel mogelijk langs voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.