Een mooie foto van Joris Persoons zijn werk

Sterk in totaalprojecten

De grote kracht van Joris Persoons en zijn team zit in de veelzijdigheid voor buitenaanleg. Vooral bij totaalprojecten komt deze sterkte aan de oppervlakte. Alle opdrachten gebeuren met eigen vakmensen en materieel. Zo beschikken wij over alle nodige vrachtwagens en kranen voor de bijhorende grond- en rioleringswerken.

Appartementsgebouwen

Verschillende ontwikkelaars van appartementsgebouwen doen vast op ons beroep voor hun volledige buitenaanleg: oprit, terrassen, houten tuinafsluitingen, carports en tuinbergingen, en dit inclusief eventuele grond- en rioleringswerken.

Mond-tot-mondreclame

Het bedrijf werd opgericht in 2006 en kende dankzij de mond-tot-mondreclame een sterke groei.

Zaakvoerder op de werf

Joris Persoons werkt met een team van drie ervaren vaste werkkrachten. De zaakvoerder werkt nog dagelijks mee op de werf en staat in voor alle klantencontacten. Elke werf wordt volledig afgewerkt vooraleer een ander project opstart. Alle inspanningen worden geleverd om de afgesproken timing te handhaven. Bij grotere projecten schakelt Joris Persoons extra vaste klinkerleggers in.

Actief in de ruime regio

Afstanden houden Grond- en klinkerwerken Joris Persoons niet tegen. Ons kerngebied omvat de omgeving van Geel, Mol, Balen, Meerhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast realiseerden wij al talrijke opdrachten in de rest van de provincies Antwerpen en Limburg. Ook daarbuiten gaan wij graag aan de slag.

Interesse? Wij komen zo snel mogelijk langs voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.