Uw oprit, tuinpaadjes en borduren perfect aangelegd.

Vertrouw het aanleggen van uw oprit, tuinpaadjes en borduren toe aan Joris Persoons.

U mag rekenen op een totaalservice:

  • Wij voeren alle bijhorende grondwerken met eigen machines uit. Ook kleine rioleringswerken zijn mogelijk.
  • Wij breken uw bestaande oprit op en voeren alle puin af.
  • Standaard voorzien wij voor uw oprit een fundering van steenslag en stabilisé, samen maar liefst 25 centimeter dik. Deze fundering biedt maximale sterkte en beschermt uw oprit tegen latere verzakkingen.
  • Voor de verharding krijgt u de ruimste keuze aan betonklinkers, sierklinkers, kleiklinkers,… Alle soorten formaten en legverbanden zijn mogelijk.
  • Wij werken uw oprit en tuinpaden tot in de puntjes af. Zo vullen wij alles aan met zwart zand en nemen we alle slijpafval kosteloos mee.
  • Ook voor het aanbrengen van grasmatten kan u ons inschakelen.

Betaal slechts 6% BTW voor de klinkers.

Wij werken samen met een grote kwaliteitsleverancier van bouwmaterialen. U vindt hier de ruimste keuze aan klinkers en verhardingsmaterialen.

Wij zorgen voor het rekenwerk.

Wij berekenen voor u de nodige materiaalhoeveelheden en regelen de tijdige levering. Eventuele overschotten moet u niet betalen. Wanneer uw woning ouder is dan tien jaar, betaalt u zowel voor de werkuren als voor de verharding slechts 6% BTW.

Zelf leverancier kiezen.

Verkiest u een eigen leverancier van klinkers of verhardingsmaterialen? Ook geen probleem. In dat geval betaalt u wel standaard 21% BTW voor de klinkers. De uitvoering kan - bij een woning ouder dan 10 jaar - wel aan 6%.

De oprittenspecialist voor de ruime regio.

Afstanden houden Joris Persoons niet tegen. Wij leggen veel opritten aan in de omgeving van Geel, Mol, Balen, Meerhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast komen wij veelvuldig in de rest van de provincies Antwerpen en Limburg. Ook daarbuiten gaan wij graag aan de slag.

Onze referenties

OprittenOprittenOprittenOprittenOprittenOprittenOprittenOprittenOprittenOpritten
Interesse in Joris Persoons voor het aanleggen van uw oprit? Wij komen zo snel mogelijk langs voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.