Een kwaliteitsafsluiting die weer en wind doorstaat.

Als u een plaatser van kwaliteitsvolle houten tuinschermen zoekt, dan bent u bij Joris Persoons en zijn team aan het juiste adres. Vertrouw op onze totaalservice.
  • Wij nemen ook alle voorbereidende werken op ons. Zo verwijderen wij eventuele obstakels in de grond, breken wij uw bestaande tuinafsluiting af of verwijderen wij beplanting die in de weg staat.
  • Elk tuinscherm is voor extra stevigheid afgewerkt met drie verticale tussenlatten van 3 op 7 centimeter.
  • Wij gebruiken geïmpregneerde tuinschermen. U hoeft deze achteraf zelf niet meer te behandelen.
  • Onze tuinschermen zijn opgebouwd uit 18 horizontale schermplanken. Dit hogere aantal planken vermindert het risico op doorkijken.
  • Om roestplekken te vermijden, bevatten onze tuinschermen vijzen in inox.
  • Voor een maximale levensduur plaatsen wij onze houten tuinschermen bij voorkeur tussen betonpalen en –platen. Elke betonpaal voorzien we van voldoende stabilisé. Als u toch houten palen verkiest, dan werken wij met een dikte van 12 op 12 centimeter.
  • Naast onze standaard tuinschermen is alle maatwerk mogelijk. Wenst u verticale schermen of schermen met tand en groef? Geen probleem!

De specialist in houten tuinafsluitingen voor de ruime regio.

Wij plaatsen houten tuinafsluitingen in de omgeving van Geel, Mol, Balen, Meerhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast voeren wij veelvuldig opdrachten uit in de rest van de provincies Antwerpen en Limburg. Ook daarbuiten gaan wij graag aan de slag.

Onze referenties

Houten TuinafsluitingenHouten TuinafsluitingenHouten TuinafsluitingenHouten TuinafsluitingenHouten Tuinafsluitingen
Interesse in een houten tuinafsluiting? Wij komen zo snel mogelijk langs voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte.