Een kwaliteitsafsluiting die weer en wind doorstaat

KWALITEITSVOLLE HOUTEN TUINSCHERMEN MÉT TOTAALSERVICE

Wij van Grond en klinkerwerken Joris Persoons kunnen ook uw houten afsluiting plaatsen. U rekent hierbij op onze totaalservice doordrenkt met kwaliteit. Niet voor niets hebben wij alleen maar tevreden klanten. Ook hierom laat u uw houten afsluiting plaatsen door Grond en klinkerwerken Joris Persoons:

  • Wij voeren alle voorbereidende werken uit, zoals het verwijderen van obstakels, het uitbreken van de bestaande tuinafsluiting en het eventueel weghalen ven beplanting.

  • Alle tuinschermen worden verankerd met drie verticale tussenlatten (3 x 7 cm).

  • We gebruiken alleen geïmpregneerde tuinschermen voor uw houten afsluiting. U hoeft ze achteraf niet telkens opnieuw zelf te behandelen.

  • De tuinschermen zijn uit 18 horizontale schermplanken opgebouwd en schermen uw tuin helemaal af van kijklustige ogen.

  • De gebruikte vijzen zijn gemaakt van inox, waardoor uw houten afsluiting na verloop van tijd geen roestvlekken oploopt.

  • We plaatsen de houten tuinschermen tussen houten palen (12 x 12 cm) of betonpalen (onze voorkeur). Betonpalen voorzien we steeds van voldoende stabilisé.

Uw houten tuinafsluiting op maat

Naast onze standaardoplossing kunnen we ook een houten afsluiting plaatsen op maat van uw wensen. Heeft u liever verticale schermen, schermen met tand en groef en wilt u dit combineren met een of meerdere schuttingsdeuren? Voor ons geen probleem. Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen.

houten tuinafsluiting met betonpalen

UW EXPERT VOOR HOUTEN TUINAFSLUITINGEN IN DE OMGEVING VAN GEEL

Wij plaatsen houten tuinafsluitingen en tuinschermen in de omgeving van Geel, Mol, Balen, Meerhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast maken we ook houten tuinafsluitingen op maat in de rest van de provincies Antwerpen en Limburg. Ook daarbuiten kunnen wij uw houten afsluiting plaatsen.

Onze referenties

houten tuinafsluiting met betonpalen in Mol
press to zoom
houten tuinafsluiting met betonpalen in Herentals
press to zoom
houten tuinafsluiting met betonpalen in Kasterlee
press to zoom
houten tuinafsluiting met betonpalen te Geel
press to zoom
1/1

ONTDEKT U GRAAG WAT EEN HOUTEN AFSLUITING KOST? BEL ONS EN WIJ KOMEN ZO SNEL MOGELIJK LANGS VOOR EEN VERKENNEND BEZOEK, WAARNA WE VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE VOOR U MAKEN.