Uw carport of tuinhuis op maat gebouwd

GEEN STANDAARD BOUWPAKKET? KIES VOOR EEN TUINHUIS OF CARPORT OP MAAT

Bij Grond en klinkerwerken Joris Persoons in Geel kiezen we niet voor bouwpakketten, maar bouwen wij uw tuinhuis of carport op maat. Er zijn talloze redenen waarom ze in Geel en omstreken kiezen voor onze carports en tuinhuizen op maat:

  • Vooraf krijgt u meteen een totaalprijs, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

  • Wij bouwen uw carport of tuinhuis compleet volgens uw ideeën en schetsen en dit zonder beperkingen. Ook een carport met een extra fietsenstalling, een carport met berging of een tuinhuis met overkapping behoren tot de mogelijkheden.

  • We gebruiken enkel extra stevige balken (12 x 12 cm) voor de steunpalen.

  • We gebruiken anticondensmetaalplaten voor de dakbedekking. We werken de platen aan de buitenkant mooi weg, voorzien de nodige goten en zorgen voor een goede regenwaterafvoer.

  • We zorgen ook binnenin voor een mooie afwerking van uw carport of tuinhuis op maat.

De specialist in carports en tuinhuizen in de ruime omgeving van Geel

Wij bouwen tuinhuizen en carports op maat en dit in de omgeving van Geel, Mol, Balen, Meerhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast voeren wij veelvuldig opdrachten uit in de rest van de provincies Antwerpen en Limburg. Ook daarbuiten bouwen wij graag uw carport of tuinhuis op maat van uw wensen en behoeften. Andere wensen om uw tuin op te maken? Bij ons zit u ook goed voor de oprittenterrassen en houten tuinafsluitingen.

Onze referenties

grijs tuinhuis op maat met terras in Mol
press to zoom
carport op maat voor caravan in Balen
press to zoom
tuinhuis met oplagruimte voor hout in Laakdal
press to zoom
tuinhuis met carport in Herentals
press to zoom
1/1

WILT U OOK EEN TUINHUIS MET OVERKAPPING OP MAAT LATEN MAKEN OF LIEVER EEN CARPORT MET BERGING EN VOLDOENDE RUIMTE VOOR UW MOBILHOME? BEL ONS OM UW PLANNEN TE BESPREKEN.